Вход Регистрация


background

Тайната на лемурийските кристали

Те са мост между Лемурийската цивилизация и Новата Земя.

 Автор Феодорина Лясковска

 Лемурийските кристали са дар за човечеството, те ще му помогнат да се завърне в

Райската градина!

lemur 1

Някои видове активират интуицията, телепатията, способността да лекуваш, способността да различаваш доброто от злото, развиват духовността и УЧАТ на безусловната ЛЮБОВ!!!

Лемурийските кристали са подарък от Вселената за пробуждащото се човечество по време на прехода в Новата ера. Тези необикновени кристали са се „показали“ на човека през 1999-2000 г. Открити са в Бразилия в райони, където се добива планински кристал.

Преди повече от 25 000 години тези области са били части от континента Лемурия или Му.
Названието им идва от легендарната древна цивилизация, обитавала този огромен материк и "потънала във водите на океана преди хилядолетия."

За Лемурия е известно, че е цивилизация, свързана предимно с емоционалните и духовни измерения за разлика от съвременния свят, ориентиран към материалното.

Lemurijci

 Тя е и еманация на Райската градина – приказно място, където човек се е чувствал в тесен контакт с божественото, с ближните си, дори с тревичките и животните.

Лемурийските кристали са особено важни сега, в динамичното време, в което живеем.

Те „искат“ да работят с хората за заземяване и активация на новата решетка на Рая на планетата.

 lemur 3 Добиват се в Бразилия и са естествени генератори на енергия.

И докато бразилските кварцови кристали обикновено са прозрачни, то лемурийските са леко матови и изглеждат като заскрежени.

 Друга отличителна черта е тяхната структура, която е с хоризонтални резки на една от стените им, която завършва с триъгълник, формиращ върха на кристала.

 Тези резки напомнят щрихов код и се смята, че в него се съдържа информация за Лемурия.

Някои от кристалите имат розово-червеникав оттенък, който се дължи на тънко покритие от железен оксид.

 Отличават се още и по това, че се откриват не в група от кристали, а като единични екземпляри, лежащи в пясъка.

 

Лемурийските кристали са били „посети“ на земята от същества, обитаващи Плеядите, за да привлекат душите им да се въплътят на Земята.

 Това се случило през последните дни на древна Лемурия и сега изпълняват особена мисия. Те носят спомен за своята цивилизация, предават смисъл на изключителност, единство и потребност от любов, което се явява пътят на развитие на човечеството.

Предназначението им е да създадат времен мост между древната лемурийска цивилизация и Новата Земя, която ще бъде построена по матрица или шаблон на древния „рай“ Лемурия.

collage1

Лемурийските кристали от звездно семе (наричат ги и кристали от Лемурийско семе) се явяват с особен статут на „МАЙСТОРИ“ в царството на кристалите.

В холограмата на планетата са свързани с всички останали кристали и им предават послание за Единство, Равенство и Любов - ключовите енергии на Лемурия.

Задачата им е да реактивират в планетарната матрица древната памет за Единство и Единение, за да станат те начин на живот на Новата Земя.

 Лемурийските кристали от звездно семе се привличат от хора, работещи за заземяване на енергията в планетарната решетка. Те показват, че на Земята съществуват определени месторождения на лемурийското семе. Тези места някога са били част от древна Лемурия и до ден днешен съхраняват в своята матрица същността на Лемурия.

Въпреки разпространеното мнение, континентът Лемурия или Му се намира не в Тихия океан, а представлява огромен масив земя, обхващащ Южна Америка, Африка, Индия, Шри Ланка и Австралия. Когато се случило разкъсването му се образували много от познатите ни днес континенти. Местата на лемурийското семе включват остров Маи на Хаваите, Западният нос на Южна Африка, полуостров Валдез в Аржентина, някои райони на Нова Зеландия и остров Мадагаскар.

Названието Лемурийски кристали от звездно семе подчертава, че тези кристали носят много древно съзнание, съхраняващо първоначалните кодове на Рая, дошли от звездите, за да се засеят на Земята.

Лемурийските кристали са дар за човечеството – те ще му помогнат да се завърне в Райската градина.

lemur4

 Лемурийските кристали са закодирани и програмирани с вибрациите на лемурийското съзнание.

 Когато някой работи с тях, по време на медитация или практики за самоизцеление, може да се усети по-цялостен, по-чувствен, да усети възторг от „връщането в Рая“, да изцели емоционалното си тяло.

 Те са балсам за душата и могат да се използват практически от всички за духовно изцеление.

 Подобно на лазер, те могат да „изрежат“ нездравите и износени части като открият нови енергийни канали във фините и физическите тела.

Свързани са с женската енергия Ин. Те са мощни инструменти за медитация, които помагат заедно с женските архетипни енергии на Богинята, майка, жена и други проявления на свещената женственост.

Лечители от цял свят сега използват Лемурийските кристали за изцеление на дълбоки психоемоционални травми, енергийни пробиви, енергийна и психическа нестабилност, за заземяване, за отваряне на сърдечната чакра, както и за ускоряване на оздравителните процеси.

lemur

 

 Те са чудесно средство за пречистване и балансиране на чакрите.

 

 Позволяват лек и комфортен достъп към разширено състояние на съзнанието, улесняват получаването на напътствия от висшия Аз.

 Казват, че тези кристали могат да се използват при необходимост от защита, съвет и информация, за прозрение, за помощ, за лекуване, за енергия и сила, за истинска ЛЮБОВ!

За изпълняване на желанията, за всичко от каквото човек има нужда, за да усети отново себе си в рая.

Може би на този Майсторски Клас ЗЕМЕН РАЙ за мен и моите близки

ще намерите свой Лемурийский кристал

gif

       

Успех от СМЕХОТЕРАПИЯ!smilik11111

 

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване