Вход Регистрация


image

СОФИЯ - Смехотерпия I ниво

 Смехотерапия I ниво - Здраве


Направихме изследване в нашата лаборатория Mneuro.
Целта на изследването беше да разберем как упражненията, които преподаваме на Смехотерапия с Моника Балаян, влияят на мозъка в реално време. 
Можете да видите какво се получи


Какво представлява курсът по Смехотерапия - първо ниво   

СмехоТерапията е ОЗДРАВИТЕЛНА ПРОГРАМА, която включва в себе си Смях + Терапия - комплексна работа със здравето на човека.
Всеки ден по време на курса се работи на 3 нива - ментално, емоционално и физическо, за да се махнат причините за болестта, а не следствията.
И като закономерност се постигат - добро самочувствие, освобождаване от стреса, осезаеми здравословни резултати (повишаване на имунитета, нормализиране на кръвното налягане, на работата на сърдечно-съдовата система, хормонален баланс, пикочно-половата система, опорно-двигателния апарат, подобряване на зрението и много други).
И всичко това без борба и без насилие над своя организъм, а като осъзнат доброволен избор да избереш най-доброто за себе си.

Странични ефекти от оздравителния курс по СмехоТерапия  са: подмладяването, желанието да живееш, удоволствието от живота, новите планове. 

За някои това прилича на чудо, но упражненията и техниките, които са включени в курса са подбрани по такъв начин, че чудото да стане предсказуемо.

Курсът включва:

• Лечебна гимнастика - дихателна, ставна и за гръбнака 

• Пречистващи техники - за махане на емоционални блокажи, пречистване на вътрешните органи, черния дроб, бъбреците, чревния тракт, кръвоносните съдове. 

• Релаксиращи упражнения, които осигуряват дълбоко отпускане на емоционално и физическо ниво и разтоварване на ментално ниво. За да презаредите батериите. 

• Възстановяване на зрението по методиката на доктор Бейтс, лекар-офталмолог, който още преди 100 години разработва системата за възстановяване на зрението по неоперативен начин.

• Терапевтичен Смях, който зарежда тялото със здраве, душата - с радост, а живота - с нов свеж полъх, независимо от възрастта, манталитета и пола.

• Трансформиращи техники, благодарение на които е възможно преобразуването на болката - в радост, на болестта - в здраве, на тъгата - във веселие, на сълзите - в смях. 


Нито един курс по СмехоТерапия не се повтаря, дори и упражненията да са почти еднакви, тъй като начинът, по който се провежда занятието, зависи от групата. Защото всеки път на курса идват различни хора, за които се осигурява индивидуален подход.

Важното е всеки човек на курса да намери своя път към здравето, щастието и любовта!!!

Искаш най-краткия път към здравето, търсиш възможности? 
Ние сме с теб!
Искаш да познаеш себе си, да намериш своя път? 
Ние сме с теб!
Искаш да развиеш себе си, да се качиш на ново ниво в живота си? 
Ние сме с теб
Ако нищо не искаш, само направи усилие и премини прага от апатията към курса по СмехоТерапия и Ние сме с теб! 
       

ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ!

Провежда се от Моника Балаян!

Продължителност:
5 поредни дни по 3 часа, от 18:30 до 21.30
Всички материали са включени в цената на курса.
София - Централен офис
 ТЕЛ: 0898 23 83 38  

Виж и онлайн курсове

СОФИЯ - Смехотерпия I ниво

220 лв
  • Какво е включено?
    • Присъствено обучение

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване