Вход Регистрация


image

Високочестотен човек

"В един момент се случи немислимото - чух тиктакането на часовник в три стаи от мен, кацането на муха на масата беше тупване в ушите ми, в тъмното имах чувствителността на прилеп и можех да намирам предмети благодарение на специално изтръпване в челото ми. Слънчевите лъчи притискаха мозъка ми толкова много, че почти припаднах. Каретата, която се втурваше в далечината, разтърси тялото ми и изведнъж видях светкавица като малко слънце. В един миг истината ми се разкри. Това беше състояние на абсолютно щастие. Мислите течаха в безкраен поток и едва имах време да ги отчитам."    Никола Тесла

Еволюционно човекът вече се приближи до следващата стъпка от своето развитие - осъзнаването, че той не е само материя, но и енергия. Целта е придобиване на нови умения и способности, без които човечеството просто ще изчезне.

А, еволюцията не чака никого!

Дизайн без названия 19

Дошло е време хората да разберат, че вместо да броят колко пари имат и какво е кръвното им налягане, могат да правят нещо много по-важно. Трябва да измерват НИВОТО НА СВОЯТА ВИСОКОЧЕСТОТНА ЕНЕРГИЯ, защото точно от това зависи дали си щастлив, здрав, богат, а понякога и дали ще оцелееш или не.

Всички участници в курса ще имат възможност да измерят своята високочестотна енергия, за да не гадаете, а да имате обективен резултат колко е тя и как да я повишите. 


НОВ ВИСОКОЧЕСТОТЕН ЧОВЕК

Дизайн без названия 3

Когато си на високочестотна вълна, всичко става лесно и бързо, сякаш самата Вселена помага.

Това състояние е познато на всички: просто мислите за нещо и събитията се случват, всички проблеми се решават без стрес и високи разходи на енергия. Човек се чувства комфортно във всяка компания, във всяка ситуация и преодолява по-лесно трудностите. Това състояние се нарича "да бъдеш на вълната" на успеха и късмета.

Човек има не само набор от органи и функции, но и енергия. Има дори органи, които придават на цялото тяло високочестотно състояние и ако те не са в ред, тогава е почти невъзможно да бъдеш на високочестотна вълна.

Съвременният човек не се нуждае от време или управление на времето, за което са написани хиляди книги, а от ВИСОКОЧЕСТОТНА ЕНЕРГИЯ, с която всичко се случва правилно и навреме.

Какво няма да има на курса?
Ненужни разговори, непроверена информация, предположения и некомпетентни мнения, copy-paste от интернет.  

 Какво ще има на курса?

100% ВИСОКОЧЕСТОТНА ЕНЕРГИЯ!

Дизайн без названия 23

В подготовката на този курс участваха физици от обсерваторията и специалисти на антенни инсталации.  

Ще получиш и Mneuro видеа, които работят на ниво Super Brain и в пъти ускоряват развитието. 

В курса могат да се включат и хора, които не участват в обучението на Академия Mneuro.


© Автор и водещ Моника Балаян – психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми  по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на своето здраве и своя живот. 

Нейните Майсторски класове нямат аналог и събират повече от 120 човека вече години наред.

© Основател на Смехотерапия в България

© Създател и ръководител на НОВА ТЕХНОЛОГИЯ по метода Mneuro, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. И НОВ иновационен проект „HAPPY LIFE“.

© Основател на АКАДЕМИЯ по метода Mneuro.

Управител на ВИП Консалтинг и ВИП Консултинг.

 

Виж всички онлайн курсове

Високочестотен човек

200 лв
  • Какво е включено?
    • 3 Дни
    • 9 Видеа

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване