Вход Регистрация


image

08. Аз съм твоят цвят

Курсът се провежда на български език

Знаеш ли какво е ЦВЯТ? Според физиката цветът е електромагнитна вълна, но ако е така, какво го излъчва? Кой произвежда тези вълни? 

Как тези вълни (цвят) въздействат на твоето здраве? На твоя успех, на твоите отношения с хората, на твоето развитие, самопознание, процъвтяване и на твоето настроение. И още - на времето за реализиране на твоите мечти, а на твоето дълголетие и способността за трансфромация и възприемането на света около теб?Дизайн без названия 6

И защо човек има любим цвят или цвят, който му харесва повече от другите? Понеже всички цветове са възпроизвеждане на мозъка ни, то и любимият цвят и този, който харесваме имат специално послание на ниво енергия и светлина. Нещо повече -  цветът е характеристика на възприятието на окото за различни светлини и това е научно доказано!
Дизайн без названия 7

Тоест Светлината говори на човек на езика на цветовете. И да дешифрираш това послание е много интересно, а най-важното е, че ползваш истинска информация от самата светлина, от която човек има нужда.

Може да наречем курса "Разбери посланието на Светлината", която щедро получаваш всеки ден  без ограничения. Цветовете са постоянно в твоето ежедневие - в твоя дом, в твоята храна, във филмите, в природата, на земята и  небето. Навсякъде където погледнеш имаш цветове, които въздействат на тялото ти, емоциите, психиката, дори и на твоето бъдеще и бъдещето на децата ти. 


 Дизайн без названия 9Знаеш ли, че цветовете въздействат дори на плода при бременните жени? Правилно подбрани те влияят положително както на майката, така и на нероденото дете. Както и обратно, определени цветове са неподходящи при бременност, защото действат негативно и на майката, и на плода.  

И макар темата за цветовете да е много важна, тя не е разкрита в мрежата. Наличната информация е по-скоро за забавление и носи любителски акцент.

Дизайн без названия 11Подчертаваме, че презентацията на курса, самият курс, както и всички изрази и идеи са със запазени авторски права. Курсът е уникален и няма аналог. Той носи не само забавление, а дава възможност човек да направи промени в живота си, да използва професионални инструменти и да получи реални действащи знания и упражнения за своето добруване.

Единственият по рода си курс ще отвори очите ти не само за:

✅ Цветовете и тяхното реално въздействие като електромагнитна вълна, тяхното значение, но и ще получиш КОД към всеки отделен цвят, за да можеш да засилиш негово въздействие.

✅ Цветовете и техните характеристики, как те влияят на човек от гледна точка на електромагнитната вълна. Ще имаш подробно описание за всеки цвят.

✅ Как да работиш с всеки цвят и как да получиш достъп до неговите свойства.

✅ Какъв цвят да избереш за възстановяване, повишаване на енергията, за подобряване на взаимоотношенията, за емоционален баланс, хармонично състояние, вдъхновение, развитие на интуицията и много интересни неща.

✅ Любими и нехаресвани цветове по отношение на енергия и различни светлинни вълни.

✅ Посланието на Светлината, което получаваш всеки ден и как да го декриптираш.

✅ Каква е връзката между храната и цвета? Как ти влияе цветът на дома ти? Как да неутрализираме негативните ефекти на цвета?

✅ Какво е Color Code и как да го използваме в ежедневието?

✅ Какъв е основният ти цвят (докато практикуваш, ще установиш, че основният ти цвят няма нищо общо с любимия ти цвят или с цвета, който харесваш)? Какво означава „влизам в цвят“ и как да практикувам?

и много други интересни, необходими, полезни неща, които са достъпни само в този курс.

Вече е факт, че цветът е електромагнитно излъчване. Всяко излъчване засяга човека и всеки ден доброволно или неволно се излагаме на електромагнитно влияние. Затова знанието как правилно да комуникираш с електромагнитното излъчване по-скоро е необходимост, безопасност и дава огромен потенциал. 

© Автор и водещ Моника Балаян – психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми  по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на своето здраве и своя живот. 

Нейните Майсторски класове нямат аналог и събират повече от 120 човека вече години наред.

© Основател на Смехотерапия в България

© Създател и ръководител на НОВА ТЕХНОЛОГИЯ по метода Mneuro, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. И НОВ иновационен проект „HAPPY LIFE“.

© Основател на АКАДЕМИЯ по метода Mneuro.

Управител на ВИП Консалтинг и ВИП Консултинг.

 

Виж всички онлайн курсове

08. Аз съм твоят цвят

200 лв
  • Какво е включено?
    • 3 дни по 2 часа занятие
    • от 6 до 9 Видеа

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване