Вход Регистрация


image

11. ХИПЕРСЪЗНАНИЕ

Курсът се провежда на български език

Знаеш ли, че мозъкът ти може да свети?

Защото мозъкът произвежда електричество. И това не са езотерични разговори, а научно доказани факти, станали известни още през 1929г., когато немският физиолог Ханс Бергер регистрира електрическата активност на мозъка.

Убеди се сам. Това е мозък, с който е свързан ЕЕГ и в резултат на активиране на определени вълни получихме невероятни резултати в нашата Mneuro лаборатория и това също са регистрирани факти. 

И така, какво се случва в главата ти?

Мозъкът е изграден от неврони, отнема 1 микросекунда на неврон да реагира на всеки стимул и когато милиони неврони реагират в унисон, те произвеждат електрически разряди. Тези разряди създават ритми, които се наричат мозъчни вълни или може да се каже, че създават мозъчни ритми.

Всеки ритъм има свои ясни и точни характеристики и е проучен доста добре. Много е писано и казано за ритмите, НО можеш ли да контролираш ритмите на мозъка си?

Това не е трудно, просто никой не ти е обяснил как можеш да управляваш електричеството, което мозъкът ти произвежда. Време е да научиш това, ако искаш да използваш гениалния си мозък.


Знаеш ли например, че има ритъм, при активиране на който човек научава по-добре нова информация, учи по-бързо, подобрява паметта и т.н.

Освен това липсата на този ритъм може да показва наличието на силен стрес или нараняване, които трябва да бъдат премахнати, за да не се осакати целият живот.

Или че има ритъм на мозъка, който отваря достъп до интуицията, до знанието, до бъдещето. Представяш ли си?

Има вълни, които заместват няколко часа сън и ако настроиш мозъка си на тези вълни преди лягане, можеш да се събудиш рано сутрин бодър и отпочинал, в добро настроение.

Незабавна релаксация, облекчаване на стреса, бодрост, лекота, свежест в главата и по цялото тяло, гениални решения – тези и много други неща се решават лесно и просто, ако си се научил да променяш електрическата вълнова активност на мозъка.

Можеш ли да ускориш или забавиш менталната дейност или събития в своя живот? Знаеш ли какво е това?

В крайна сметка това е важно умение, което ще ти даде максимум подаръци от всяка секунда от живота ти. За да не съжаляваш, че пропиляваш живота си:

 „Преследва ме мисълта, че не живея пълноценен живот, а просто съществувам. Моля те да ми помогнеш, да намериш поне капка смисъл за моя живот. ”Сергей, 57 години

 „Сякаш съм заседнал в блато: чакам някой да дойде да ми помогне, помогнете ми.“ Рената, 39 години

 „Не разбирам какво ми е, живея по инерция, пропуснах нещо важно. Помогнете!“ Аркадий, 63 години.

Дори по начина, по който хората изразяват мислите си и желанията си, разбираме на каква мозъчна вълна са.

Достатъчно е да променят вълновата активност и състоянието ще се промени незабавно, за секунда. Нали помниш, че невронът се нуждае от 1 микросекунда, за да отговори на всеки стимул и когато милиони неврони реагират в унисон, те произвеждат електрически разряди, така се оказва че НАИСТИНА за 1 микросекунда можеш да промениш състоянието на цялото физическо тяло.


И това не е всичко.

✅ Знаеш ли, че има мозъчна вълна, наречена "ХИПЕРСЪЗНАНИЕ", която създава "ХИПЕРРЕАЛНОСТ". Тя няма нищо общо с релаксацията или медитацията в съвременния смисъл.

✅ Научихме как да създадем този мозъчен ритъм, успяхме не само да получим, но и да регистрираме резултата в 3D модел. Ти също го знаеш, но не го ползваш.

Ще ти кажа повече – мозъкът може да убие собственика си или може да съживи, да разкрие потенциала на Човека, да създаде всякаква реалност.

✅ За всичко това и много повече в курса ХИПЕРСЪЗНАНИЕ.


Ще получиш не само специфичните характеристики на всички ритми, мозъчни вълни, но и ще научиш как да ги променяш като контролираш електрическата активност на мозъка си.

Всеки мозъчен ритъм е необходим на тялото, душата ти и твоя дух.

Колкото по-бързо се научиш да контролираш електричеството на мозъка си, толкова по-бързо, както са казали древните мъдреци, ще получиш просветление и способност да създаваш Хиперреалност.


Има зрителни образи, символи и визуални кодове които предизвикват, активират различни области на мозъка и ти помагат да сменяш мозъчните си вълни.

✅ Ще имаш достъп до тях в курса по ХИПЕРСЪЗНАНИЕ.

✅ Ще получиш достъп до магически Mneuro видео програми, които работят на подсъзнателно ниво. Те са в състояние да ускорят резултатите, да активират различни ритми.

Особено съм горда, че благодарение на иновацията на Mneuro и лабораторията, в която изучаваме мозъчната дейност в реално време, можем с увереност да кажем, че можем да създаваме мозъчни вълни, които стимулират Хиперсъзнанието.

✅ Ще имаш постоянен достъп до видео Mneuro и ще можеш да практикуваш и изучаваш своето Хиперсъзнание.

Например, докато изучавах Хиперсъзнанието, неволно направих квантов скок, който все още изучавам. Как успях да направя това? След изучаване и серия от експерименти, проучване в лабораторията на Mneuro, ще споделя с тези, които също искат да направят квантов скок.

А сега онлайн курс Хиперсъзнание:

СЪЗДАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС


© Автор и водещ Моника Балаян – психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на своето здраве и своя живот. 

Нейните Майсторски класове нямат аналог и събират повече от 120 човека вече години наред.

© Основател на Смехотерапия в България

© Създател и ръководител на НОВА ТЕХНОЛОГИЯ по метода Mneuro, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. И НОВ иновационен проект „HAPPY LIFE“.

© Основател на АКАДЕМИЯ по метода Mneuro.

Управител на ВИП Консалтинг и ВИП Консултинг.

 

Виж всички онлайн курсове

11. ХИПЕРСЪЗНАНИЕ

200 лв
  • Какво е включено?
    • 3 дни по 2 часа занятие
    • от 6 до 9 Видеа

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване