Вход Регистрация


background

Кариера в Академия Mneuro

След завършване на обучението курсистите имат възможност да развият кариерна реализация в Академия Mneuro.

Кариера в Академия Mneuro

След завършване на обучението курсистите имат възможност да развият кариерна реализация в Академия Mneuro. Сертифицираните курсисти с квалификация „Специалист Mneuro“ могат да изработят свой уникален продукт.

За неговото проучване имат правото да използват лабораторията Mneuro, както и да създават публикации на сайта www.monikabalayan.com

Да се ползва методът Mneuro в професията.

Всеки продукт ще премине специално изследване, което да онагледи неговото точно отражение върху мозъка, а резултатите ще бъдат оповестявани заедно с описанието на продуктите.

Самите те са с широк спектър: от звукови файлове, приложения и програми за компютърно, езиково, детско и училищно обучение, предмети на изобразителното и приложното изкуство до хранителни продукти и козметика.

Практически могат да се изработят продукти и програми за всичко, което отразява работата на мозъка и действа положително върху емоционалната сфера и физическото състояние.

Условието е продуктът да въздейства на сетивата чрез звук, аромат, образ, усещане, вкус, активизирайки центровете на мозъка и събуждайки неподозирани мисли и емоции.

Академията подкрепя специалистите Mneuro в процеса на създаване на собствен продукт, като предоставя безплатни консултации по всяка индивидуална тема.

Финансово участие

Ако прецени, че даден продукт е от голяма полза за еволюционното развитие на човека, Академията може да подкрепи отделни разработки и финансово.

Тя предоставя и платформа за реализация, като всички одобрени продукти Mneuro ще бъдат публикувани и предложени на потребители на сайта www.monikabalayan.com.

Така авторите ще ползват маркетинговите и рекламни позиции, както и различните иновации на Академията, разписани в интернет пространството.

Допълнителни възможности

Специалистите, които изработят продукт Mneuro, ще имат правото да участват в партньорска програма.

Информацията за нея ще бъде изнесена на по-късен етап.

Авторски права

© Академията Mneuro запазва авторските права на всички продукти, качени на сайта www.monikabalayan.com.

КЪМ АКАДЕМИЯ

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване