Вход Регистрация


background

За нас

Вижте всички хора, които помогнаха това да стане реалност.

Image

Надежда Тончева

Координатор за развитие

Аз съм Надежда и съм безкрайно радостна, че имам възможността да споделя с Вас част от моята история и транформиращата среща за мен с Моника Балаян.

Мисля, че беше през 2013 година като се записах на курс Смехотерапия. Видях Моника в едно предаване и някак интуитивно реших да участвам. И така, заинтригувана вече 9 години след много курсове, тренинги и няколко мастер класа заедно с Моника Балаян, гордо мога да се нарека щастлив човек, знаещ точно какво иска от живота си!!!

В началото беше...голямо потене, много бързо разбрах, че съм стъпила на стълбата, която ме водеше в дълбочина към себе си. Трябваше да се откажа от онова, което мислех за вярно и да скоча в неизвестното. Погледнах себе си отстрани и направих смело драстични промени - физически, умствено и духовно. Разглеждах убежденията си и без страх започнах да събличам, което не ми беше нужно. Започнах с внимание към всяко действие да се запитвам кое е вярването, което ме води в дадената ситуация. Живота ми започна да се променя със скорост.

Успехите не закъсняха както в професионално естество, така и в личния ми живот. В семейството ни цари хармония, разбиране и взаимоподкрепа. Отношенията ми с родителите са все по-красиви. Това беше трансформиращо. Добих такава вътрешна сила, че нямаше човек, близък и приятел, който да не виждаше това и с голям интерес всички ме питаха "Какво промени, какво добави в живота си?"...На първо място това беше пълното ми доверие към Моника. А след това силната вяра в себе си и собствените си сили, идеи и с радост канех нови възможности. А те бяха и са безкрайни и достъпни за всички. Всичко започна да се случва с лекота! Казах "ДА" на здравето, красотата и хармоничните взаимоотношения. Е, поработих доста, но наистина си струваше!

С времето разбрах, че искам да споделям с хората тази радост и някак естествено започнах да ги каня на курсовете, които провеждаше Моника. Всички до един имаха големи успехи и благодарности! И така с голямо удоволствие и някак си естествено, следвайки пътя си и безкрайните насоки на Моника, осъзнах, че искам да бъда част от екипа й и това стана!

Благодаря за възможността, за приятелството, за професионализма и нестихващата творческа енергия, за иновативния подход и за обичта! За мен е чест да съм част от екипа ти, Моника! Надя

Александър Александров

Преподавател по Смехотерапия, Асистент Майсторски класове

Здравейте, аз съм Александър Александров. В екипа на Моника Балаян съм повече от 12 години. Харесва ми приказката, наречена Живот! Благодаря на Твореца за безкрайната красота около мен и се моля и вътре в мен да е толкова красиво. Сътворявам реалността си с разбирането, че желанията ми са само граници, а истинската Благодат е приемането на Живота такъв, какъвто е!

Когато ми е криво от нещо, започвам да вдишвам златистата енергия, с която е наситен въздухът и осъзнавам, че и в кривотата се крие красота! Щастлив потомък съм на келтите от трънския край и атлантите от Красно село! )))

Импровизационните ми способности спомогнаха да движа собствени фирми със стопанска цел - от 1992 година, та до днес. Обичам подредеността на числата, затова завърших Софийската математическа гимназия с 5.67, а по-късно, между брак, емигрантството и бизнеса си някак успях да окомплектовам и две висши образования - инженерно и икономическо.

Благословен съм със съпруга, един син, двама внука, великолепно здраве и авантюристичен дух!

В екипа на Небесна съм повече от 12 години. Преди ние, земните жители, да я кръстим „Небесна“, тя бе само Моника Балаян, но по пътя към съвършенството всеки сменя много имена. Ще се радвам да споделим своя стремеж към съвършенство и на живо!

Image
Image

Пепина Митева

Подкрепа във всички проекти!

Пепина Митева, 54 год. В Екипа на Моника Балаян е повече от 8 години. Над 20 години работи в областта на управление и развитие на хората и обучения.

В момента е международен консултант по Авиационен HR мениджмънт и работи по проекти на летища в Европа, Африка и Средния Изток. Вярва в хората и в доброто и като лична кауза се опитва да разпространи ентусиазма и позитивизма си, вярата и знанията си там, където има нужда от тях.

Смиляна Захариева

Организатор във Пловдив, Бургас

Да затвориш обичана страст дълбоко в себе си е като да влезеш в собствен затвор. Щастлива "случайност" почука на вратата! Попаднах на Смехотерапия, последваха курсове, тренинги, Майсторски класове - Андора, Мароко, Ирландия, Гластънбъри, Шри Ланка.

След всяка среща отбелязвах личната си промяна и надстройка. Със зашеметяващ успех покорих световен Гинес рекорд. Чрез Моника Балаян, Психолог, мотиватор с ранг № 1 за мен, отворих вратата към световния успех.

За мен първата ми СмехоТерапия беше ПлачоТерапия! Стреснах се, вътрешно изригвах, но продължих. Бях жадна за интересни теми, практични знания, умение да разбирам себе си и да чувам вътрешния си вик. Не подозирах, че тези срещи, курсове, тренинги и Майсторски класове с лекота ще ми поднесат подобен успех. След всяко завръщане от Майсторски клас отбелязвах щастливи етапи в семейството си. Вече умея да разгадавам сигналите на "случайностите".

Ти, който си достигнал тук и четеш това със сигурност си попаднал на място за активиране на стихия, лични победи или преборване на страхове. Тук е твоето място! Тук се изграждат световни победи, труда на Моника Балаян го доказва.

Моника, Благодаря за твоята подадена нестихваща обич и отдаденост. Обичам те: Смиляна Захариева

Image
Image

Мария Балтаджиева

Организатор във Варна и Добрич

Мария Балтаджиева, организатор в Добрич и Варна, е в екипа на Моника Балаян от 13 години.

Аз съм на Земята от 1964 година. Лицето ми от малка е озарено с усмивка, която за радост времето не заличи. По професия съм инженер.

През 2007 год., на 11- ти ноември срещнах Моника Балаян, автор на СМЕХОТЕРАПИЯ и прецених, че това е отлична възможност за мен и за всеки човек да открие себе си и своя път. Приех предложението на Моника да стана екипен ръководител за гр.Добрич и гр. Варна и да организирам курсовете ѝ.

Така се обградих с позитивни, успели и търсещи хора, които израстват във времето, щастливи са и не спират да следват Моника и нейните завладяващи, пробуждащи, вдъхновяващи курсове и програми, винаги различни и интересни. Аз не мога да се огледам сама в себе си, а се виждам в хората, които вървят напред, не гледат в краката си, а към хоризонта.

Убедена съм, че Mneuro няма да е последната новост. Зная, че идва още. Моника е извор на знания към самопознанието. Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с тази уникална ЖЕНА.

Моят девиз е СМЕХЪТ НЯМА ВЪЗРАСТ!

Марияна Охова

Организатор във Враца, Плевен

Аз съм Марияна Охова и съм на 56 години. Познавам Моника Балаян от 2006 год., а от 2010 год. съм организатор на нейните семинари за Враца и района. Срещата с Моника е от тези специални събития, които промениха живота ми. Използвайки невероятните техники златно дишане, ръката на вълшебника, раждане от водата и други, гарнирани с мноого, много смях, освен лечение на тялото и душата ми дадоха себепознание и увереност.

Майсторските курсове с Моника ми дадоха възможност да се докосна до прекрасни, вълшебни места в цял свят. И...всичко това ми изясни мисията на моята Душа.... Преди 5 год. една моя мечта стана реалност! Създадох център Меркаба ... ЛЕЧЕБНИЦА ЗА ДУШАТА! Място, където да се учим и развиваме, за да следваме пълноценно Пътя си! Място, където да общуваме със сродни души със сходна вибрация! Място, където да освободим мечтите и размахаме крилете си! Място, където много хора повярваха в невидимото! Място, където Вярата прерасна в Знание! Място, където взехме силата си! Място, където мнозина получиха изцеление!

В началото на 2021 год. Моника Балаян създаде Академия по метода Mneuro - Нова технология, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. А какво ли ще се случи оттук нататък...? WOW

Image
Image

Хрисимира Кирова

Специалист Mnuero – езиково направление

С Моника Балаян се запознах преди 13 години, когато на самооздравителен курс научих много за своето здраве и как мога да го пазя. Тогава бях на 18. Балът от завършването на гимназията съвпадна с последния ден от курса. Празнувах важен момент в живота си - приключих един етап – на дете и започнах следващия – на пораснал човек.

От този момент досега използвам методите и техниките, придобити тогава. Официално съм в екипа от няколко месеца и помагам за оформянето на текстовете.

Анжелика Максимова

Организатор във Сочи - Русия

Меня зовут Анжелика. С Моникой я познакомилась в далёком 2004м году, когда она приехала проводить оздоровительный курс в Сочи. Эта встреча круто изменила всю мою жизнь! Я получила шикарные результаты в улучшении здоровья и стала организатором курсов Моники в нашем городе.

В каждом человеке заложен огромный творческий потенциал и Монике удаётся в каждом его расскрыть. На курсах и тренингах Моники человек меняется и начинает сиять всеми своими гранями, как брильянт.

Мы сотрудничаем уже более 15 лет и я постоянно учусь у Моники, каждый раз узнавая что-то новое и ценное. Знания и навыки которые я получила на курсах, привели меня к желанию этим делиться и я тоже начала собирать группы, чтобы помогать людям найти свой Источник Силы.

У нас с Моникой есть грандиозные планы на дальнейшее сотрудничество и мы с нетерпением ждём новых программ!

Image
Image

Артак Барсегян

Биоенергиен терапевт

Биоенергиен терапевт Артак Барсегян. 
Способностите на Артак Барсегян бяха тествани чрез ЕЕГ на мозъка и се оказа, че в момента 
на сеанс Артак Барсегян се свързва активно с алфа вълните на мозъка, които са основните за пренос на енергия.
Той точно описва непознати хора, предвижда събития и помага на хората от разстояние. Сега заедно с Артак провеждаме експерименти, за да проверим силата на способностите му.
Ето какво казва за себе си Артак Барсегян:
Живея в столицата на Армения, Ереван. С Моника се запознах неотдавна, но тъй като съм биоенергиен терапевт с 30-годишен опит, веднага оцених енергията на учения и психолога Моника Балаян и се заинтересувах какво може да каже науката за моите способности. По професия съм борсов анализатор, а от 1994 г. съм масажист.

Усетих ясновидските си способности още на 13-годишна възраст. От 23-годишна възраст се занимавам професионално с екстрасензорни способности. Винаги съм готов да помогна на всеки, който има нужда от помощ. 
Географията на моята помощ е огромна - на практика цяла Армения, Русия, Беларус, имам пациенти от Германия, Белгия, България.
Примери от практиката: 
По снимка поставих точна диагноза на пациент за гръбначно заболяване, по скайп на бременна жена съобщих точната дата на раждане, теглото, височината, пола на бебето. И много др.
Винаги чистя енергията на пациентите, приятелите и роднините дори на големи разстояния, като минималното разстояние е 2 км, а максималното е 3700-5000 км. 
На голямо разстояние откривам негативни вълни, които не позволяват на човек да осъзнае себе си. 
Поставям защита от негативните мисли и действия на злите хора.

За един месец помагам на над 20 пациенти, тъй като правя всичко това на енергийно ниво. Не приемам много пациенти, защото работя на принципа да не вредя. Ако енергията ми е слаба, тогава мога да навредя на човека, а не да му помогна. 
А Вселената не прощава такива грешки. 
С любов Артак Барсегян

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване