Вход Регистрация


background

За нас

Вижте всички хора, които помогнаха това да стане реалност.

Image

Надежда Тончева

Координатор за развитие

Аз съм Надежда и съм безкрайно радостна, че имам възможността да споделя с Вас част от моята история и транформиращата среща за мен с Моника Балаян.

Мисля, че беше през 2013 година като се записах на курс Смехотерапия. Видях Моника в едно предаване и някак интуитивно реших да участвам. И така, заинтригувана вече 9 години след много курсове, тренинги и няколко мастер класа заедно с Моника Балаян, гордо мога да се нарека щастлив човек, знаещ точно какво иска от живота си!!!

В началото беше...голямо потене, много бързо разбрах, че съм стъпила на стълбата, която ме водеше в дълбочина към себе си. Трябваше да се откажа от онова, което мислех за вярно и да скоча в неизвестното. Погледнах себе си отстрани и направих смело драстични промени - физически, умствено и духовно. Разглеждах убежденията си и без страх започнах да събличам, което не ми беше нужно. Започнах с внимание към всяко действие да се запитвам кое е вярването, което ме води в дадената ситуация. Живота ми започна да се променя със скорост.

Успехите не закъсняха както в професионално естество, така и в личния ми живот. В семейството ни цари хармония, разбиране и взаимоподкрепа. Отношенията ми с родителите са все по-красиви. Това беше трансформиращо. Добих такава вътрешна сила, че нямаше човек, близък и приятел, който да не виждаше това и с голям интерес всички ме питаха "Какво промени, какво добави в живота си?"...На първо място това беше пълното ми доверие към Моника. А след това силната вяра в себе си и собствените си сили, идеи и с радост канех нови възможности. А те бяха и са безкрайни и достъпни за всички. Всичко започна да се случва с лекота! Казах "ДА" на здравето, красотата и хармоничните взаимоотношения. Е, поработих доста, но наистина си струваше!

С времето разбрах, че искам да споделям с хората тази радост и някак естествено започнах да ги каня на курсовете, които провеждаше Моника. Всички до един имаха големи успехи и благодарности! И така с голямо удоволствие и някак си естествено, следвайки пътя си и безкрайните насоки на Моника, осъзнах, че искам да бъда част от екипа й и това стана!

Благодаря за възможността, за приятелството, за професионализма и нестихващата творческа енергия, за иновативния подход и за обичта! За мен е чест да съм част от екипа ти, Моника! Надя

Александър Александров

Преподавател по Смехотерапия, Асистент Майсторски класове

Здравейте, аз съм Александър Александров. В екипа на Моника Балаян съм повече от 12 години. Харесва ми приказката, наречена Живот! Благодаря на Твореца за безкрайната красота около мен и се моля и вътре в мен да е толкова красиво. Сътворявам реалността си с разбирането, че желанията ми са само граници, а истинската Благодат е приемането на Живота такъв, какъвто е!

Когато ми е криво от нещо, започвам да вдишвам златистата енергия, с която е наситен въздухът и осъзнавам, че и в кривотата се крие красота! Щастлив потомък съм на келтите от трънския край и атлантите от Красно село!

Импровизационните ми способности спомогнаха да движа собствени фирми със стопанска цел - от 1992 година, та до днес. Обичам подредеността на числата, затова завърших Софийската математическа гимназия с 5.67, а по-късно, между брак, емигрантството и бизнеса си някак успях да окомплектовам и две висши образования - инженерно и икономическо. Благословен съм със съпруга, един син, двама внука, великолепно здраве и авантюристичен дух!

В екипа на Небесна съм повече от 12 години. Преди ние, земните жители, да я кръстим „Небесна“, тя бе само Моника Балаян, но по пътя към съвършенството всеки сменя много имена. Ще се радвам да споделим своя стремеж към съвършенство и на живо!

Image
Image

Пепина Митева

Подкрепа във всички проекти!

Пепина Митева, 54 год. В Екипа на Моника Балаян е повече от 8 години. Над 20 години работи в областта на управление и развитие на хората и обучения.

В момента е международен консултант по Авиационен HR мениджмънт и работи по проекти на летища в Европа, Африка и Средния Изток. Вярва в хората и в доброто и като лична кауза се опитва да разпространи ентусиазма и позитивизма си, вярата и знанията си там, където има нужда от тях.

Смиляна Захариева

Организатор в Пловдив

Да затвориш обичана страст дълбоко в себе си е като да влезеш в собствен затвор. Щастлива "случайност" почука на вратата! Попаднах на Смехотерапия, последваха курсове, тренинги, Майсторски класове - Андора, Мароко, Ирландия, Гластънбъри, Шри Ланка.

След всяка среща отбелязвах личната си промяна и надстройка. Със зашеметяващ успех покорих световен Гинес рекорд. Чрез Моника Балаян, Психолог, мотиватор с ранг № 1 за мен, отворих вратата към световния успех.

За мен първата ми СмехоТерапия беше ПлачоТерапия! Стреснах се, вътрешно изригвах, но продължих. Бях жадна за интересни теми, практични знания, умение да разбирам себе си и да чувам вътрешния си вик. Не подозирах, че тези срещи, курсове, тренинги и Майсторски класове с лекота ще ми поднесат подобен успех. След всяко завръщане от Майсторски клас отбелязвах щастливи етапи в семейството си. Вече умея да разгадавам сигналите на "случайностите".

Ти, който си достигнал тук и четеш това със сигурност си попаднал на място за активиране на стихия, лични победи или преборване на страхове. Тук е твоето място! Тук се изграждат световни победи, труда на Моника Балаян го доказва.

Моника, Благодаря за твоята подадена нестихваща обич и отдаденост. Обичам те: Смиляна Захариева

Image
Image

Мария Балтаджиева

Организатор във Варна и Добрич

Мария Балтаджиева, организатор в Добрич и Варна, е в екипа на Моника Балаян от 13 години.

Аз съм на Земята от 1964 година. Лицето ми от малка е озарено с усмивка, която за радост времето не заличи. По професия съм инженер.

През 2007 год., на 11- ти ноември срещнах Моника Балаян, автор на СМЕХОТЕРАПИЯ и прецених, че това е отлична възможност за мен и за всеки човек да открие себе си и своя път. Приех предложението на Моника да стана екипен ръководител за гр.Добрич и гр. Варна и да организирам курсовете ѝ.

Така се обградих с позитивни, успели и търсещи хора, които израстват във времето, щастливи са и не спират да следват Моника и нейните завладяващи, пробуждащи, вдъхновяващи курсове и програми, винаги различни и интересни. Аз не мога да се огледам сама в себе си, а се виждам в хората, които вървят напред, не гледат в краката си, а към хоризонта.

Убедена съм, че Mneuro няма да е последната новост. Зная, че идва още. Моника е извор на знания към самопознанието. Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с тази уникална ЖЕНА.

Моят девиз е СМЕХЪТ НЯМА ВЪЗРАСТ!

Йорданка Чанева

Организатор в Бургас

Когато ти самият имаш резултати и те са видими за околните, иска ти се да споделяш с тях тази своя опитност, поемайки риска да те сметнат и за малко луд. ;)

Така започна пътят ми на организатор на курсове за личностно развитие преди години, а в последните 12 от тях "вървим" заедно с професионалиста и Човека, Моника Балаян. Взаимоотношения, преминали през житейското сито и калени в не едно предизвикателство. Множеството проведени курсове, тренинги и срещи с Моника ме научиха на повече оптимизъм, на повече устойчивост към негатива, научих се да се фокусирам повече върху позитивното и градивното в живота, да отдавам значение повече на доброто у хората, да вярвам, че почти винаги има начин да превърнеш наглед невъзможното в напълно реализирано възможно.

Image
Image

Марияна Охова

Организатор във Враца

Аз съм Марияна Охова и съм на 56 години. Познавам Моника Балаян от 2006 год., а от 2010 год. съм организатор на нейните семинари за Враца и района. Срещата с Моника е от тези специални събития, които промениха живота ми. Използвайки невероятните техники златно дишане, ръката на вълшебника, раждане от водата и други, гарнирани с мноого, много смях, освен лечение на тялото и душата ми дадоха себепознание и увереност.

Майсторските курсове с Моника ми дадоха възможност да се докосна до прекрасни, вълшебни места в цял свят. И...всичко това ми изясни мисията на моята Душа.... Преди 5 год. една моя мечта стана реалност! Създадох център Меркаба ... ЛЕЧЕБНИЦА ЗА ДУШАТА! Място, където да се учим и развиваме, за да следваме пълноценно Пътя си! Място, където да общуваме със сродни души със сходна вибрация! Място, където да освободим мечтите и размахаме крилете си! Място, където много хора повярваха в невидимото! Място, където Вярата прерасна в Знание! Място, където взехме силата си! Място, където мнозина получиха изцеление!

В началото на 2021 год. Моника Балаян създаде Академия по метода Mneuro - Нова технология, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. А какво ли ще се случи оттук нататък...? WOW

Хрисимира Кирова

Специалист – езиково направление

С Моника Балаян се запознах преди 13 години, когато на самооздравителен курс научих много за своето здраве и как мога да го пазя. Тогава бях на 18. Балът от завършването на гимназията съвпадна с последния ден от курса. Празнувах важен момент в живота си - приключих един етап – на дете и започнах следващия – на пораснал човек.

От този момент досега използвам методите и техниките, придобити тогава. Официално съм в екипа от няколко месеца и помагам за оформянето на текстовете.

Image
Image

Анжелика Максимова

Организатор в Сочи - Русия

Меня зовут Анжелика. С Моникой я познакомилась в далёком 2004м году, когда она приехала проводить оздоровительный курс в Сочи. Эта встреча круто изменила всю мою жизнь! Я получила шикарные результаты в улучшении здоровья и стала организатором курсов Моники в нашем городе.

В каждом человеке заложен огромный творческий потенциал и Монике удаётся в каждом его расскрыть. На курсах и тренингах Моники человек меняется и начинает сиять всеми своими гранями, как брильянт.

Мы сотрудничаем уже более 15 лет и я постоянно учусь у Моники, каждый раз узнавая что-то новое и ценное. Знания и навыки которые я получила на курсах, привели меня к желанию этим делиться и я тоже начала собирать группы, чтобы помогать людям найти свой Источник Силы.

У нас с Моникой есть грандиозные планы на дальнейшее сотрудничество и мы с нетерпением ждём новых программ!

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване