Вход Регистрация


background

Още резултати след Смехотерапия :)))))))))

Залата се пълнеше със сериозни хора на различна възраст и аз се чудех при кого от тях ще спре смеха." Здравейте, Слънчица!" – каза Моника и всичко тръгна толкова леко.

Беше смешно, наистина смешно, да виждаш нежеланието и после пък старанието на достолепен мъж да се засмее от сърце. Явно детето в него отдавна беше забравено, а животът го беше принудил да свежда доброто си настроение само до разтягане на устните. Залата се раздвижи, смехът зажужа срамежливо и постепенно всичко избухна. „Отпуснете се, високо, високо, така! Браво!" – окуражи всички Моника.


Вече разбрах – в София беше дошъл смеха! Като сила, която може да помете всичко, като истина, като лек, като свобода! Смях без правила! Защо в годините не се сетихме, че смехът не е грях? 


  5 дни всички се учеха на техники за преодоляване на стреса, за промяна на емоционалната си реакция, за да коригират тялото и живота си. Накрая всички говореха за началните си очаквания и крайните резултати.


С.Р. – „Спя като пор!!! Весела и спокойна съм, няма го вълчия глад, лицето ми се изчисти от петната. Станах по – добра със себе си."
М.Й. – „Страхотен курс! Лошото настроение, притесненията и недоволството изчезнаха. Започнах отново да се смея и се научих да гоня болката със смях."
Б.З. – „Разширените ми вени намаляха на 60 – 70%, изчезнаха и стриите. Станах жизнена и енергична жена със самочувствие и настроение."
Н.А. – „Имах цели: Да се преборя със страховете си – успях на 95%, да си върна самочувствието – на 100%, да се науча да обичам – на 100% и да отслабна – случи се на 10%."
Д.В. – „Изцяло спрях да вземам болкоуспокояващи."
В.Х. –„ Вече нямам болки в колената, напълно е подобрен съня ми, имам огромна промяна и ново тяло."

Л.И. - "Отслабнах с 2 кг, преборих се с безсънието, детоксикация, нямам болки в шията и гърба."

Н.Ж. - "Кашлицата, която ме мъчи от години почти изчезна."

В.К. - "Бодежите в областта на черния дроб изчезнаха."

М.А. - "Започна процес на изхвърляне на песъчинки от камък в жлъчката."

Т.П. - "Късогледството и астегматизма ми намаляха, дрезгавината в гласа ми изчезна."

А.Я. - "Кръвното налягане се нормализира, главоболието отшумя."

Р.К. - "Зрението ми се подобри, отслабнах с 2 кг."

П.К. – „Станах по – положителна, имам по- добро самочувстие, увеличено либидо и изчезнаха болките в гръбнака и врата."

В.Р. – „Намалих обиколката си , имам свобода на движенията и то при счупен гръбначен прешлен. Упражненията и музиката са уникални. Ще бъде хубаво да се издадат на диск."
 
Р.Е. – „Чувствам се здрава и се преборих с пристрастеността си към шоколада."
 
И.С. – „Чувствата на срам и вина почти изчезнаха, имам и желание да се забавлявам."
 
М.Б. – „Преодолях сутрешния страх натрупан с години, изчезна дискомфорта в стомашно – чревния тракт, усещам тялото си възродено."
 
Р.И. – „Зрението ми се коригира, вече шофирам без очила през деня, спуканите капиляри избледняха и намаляха. Получих много – осъзнах неща, които ми бяха жизнено необходими."
 
М.Д. – „Курсът ми даде много повече отколкото можех да си мечтая – свърза ме със себе си! Още не мога да се смея от сърце, но ми е леко и душата ми се усмихва."
     
       Последната вечер нямаше и следа от сериозната зала, имаше авторски песни, приятелски прегръдки, вълшебна шапка и нетърпеливи въпроси. Кога пак ще се смеем в София? Искам още!
Това са част от резултатите на участници в оздравителен курс  СмехоТерапия по метода на Моника Балаян
Вие също може да постигнете реални подобрения на здравето си!
Пак ще бъдем заедно, приятели.   
 
Очакваме ви!!!    
София - Централен офис 
ТЕЛ: 0898 23 83 38  
 
 

 

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване