Вход Регистрация


background

На остров Шри Ланка лемурийците преживяват трансформация

Сегашният остров Шри-Ланка (Цейлон) по времето на Лемурия бил само северното плато на огромния остров Ланка, на който третата раса на човечеството – лемурийците приключила жизнения си път. 

По-голямата част от остров Ланка сега е на дъното на Индийския океан. За него се споменава и в древноиндийския епос „Рамаяна“, написан на санскрит. Според легенди господар на този остров бил Шива – един от върховните богове на Южна Индия, чиито изображения се срещат на различни места.

Той е оставил многобройни следи на остров Шри Ланка. Емблематичен за планината на острова е Адамов връх , където има вкаменено образувание, приличащо на следа от гигантска стъпка, дълга метър и половина и широка 80 см. Смята се, че тази следа е оставена от библейският човек Адам. Адамов мост (дълъг 29,6 км) пък е наречена верига от плитчини и острови между Индия и Шри Ланка, по които е минал Адам.

адам

Смята се, че Раят се е намирал именно на Шри Ланка.

В различни източници се посочва, че лемурийците били доста високи – в някои от тях се съобщава за ръст 18-20 метра, а в други - 8-9 метра.
Те притежавали много свръхестествени способности като телекинеза, общували телепатично и изразявали чувствата си като пеели.

Имали по 4 ръце, а на тила им било разположено трето око, което им придавало вид на хора с две лица. С третото око те можели да виждат фините енергии. 

image5789000

 Чрез него лемурийците се свързвали с хранилище на цялата история на Вселената. Сега го наричат информационното поле на Вселената.

Според различни автори те били високо интелектуална и духовна раса. В началото те били хермафродити, телата им били меки и пластични. По-късно постепенно се появила костната система.

В процеса на еволюция лемурийците станали двуполови и с две ръце. Третото око от тила се изместило дълбоко в черепа и при съвременния човек всъщност е хипоталамусът, който изпълнява съвсем различни функции. Наричат късните лемурийци лемуро-атланти.

Смята се, че гигантските статуи на о. Пасха са поразителни паметници на тези великани. Макар и еднакви на пръв поглед, те всъщност са с различни физиономии.

pashastatue

 

Били тъмнокожи, но имали европейски черти и доста приличали по своята външност на жителите на Етиопия. Според други източници, били с по-светла кожа от племената, обитавали южните области на Индия и със зеленикави като на бирена бутилка очи.
Цивилизованите народи от Третата раса, като използвали максимално своя интелект и духовни способности, изграждали обширни градове, развивали изкуството и науката, били изключително вещи в математиката, астрономията, архитектурата.

Градовете им приличали на огромни скали и били построени от редки почви и метали от изригнала лава, от бял мрамор от планините и черни камъни, извадени от недрата на Земята. Първите големи градове били построени в района на сегашния остров Мадагаскар.

След като достигнала апогея си, третата раса започнала да клони към упадък. Това се отразило и на огромния континент Лемурия, обитаван от нея, който започнал бавно да потъва. Огромната земна маса, издигаща се царствено над Индийския, Атлантическия и Тихия океан започнала да се разкъсва на отделни острови. В началото те били огромни, но постепенно изчезнали един след друг. Най-големият, запазил се и до днес е Австралия.

На сегашният остров Шри Ланка третата раса преживява трансформация.

Според някои източници причината за разрушаването на Лемурия било действието на вулканите. Тя започнала да потъва в океана при земетресения, предизвикани от подземен огън. Катаклизмът, унищожил огромния континент, се дължал на подземни конвулсии и разцепване на океанското дъно. Зараждането и гибелта на коренната раса винаги били съпътствани с геоложки промени на Земното кълбо, предизвикани от изменение на наклона на Земната ос. Старите континенти потъвали в океана, но се появявали други земи, планински вериги се издигали там, където преди нямало нищо.

Земната повърхност постоянно се променяла. И това е закономерност, която се проявява в точното време и в пълно съответствие със закона на кармата. 

Оцелявали най-приспособените народи и раси, а по-слабите били „изметени“ от повърхността на Земята.

Според Великите посветени учители, енергията, излъчвана от човечеството на Земята, е необходима за правилното движение на другите планети.

Когато е наситена с отрицателни емоции и нисши страсти, тя отслабва Мер-Ка-Ба на Земята и така нарушава равновесието на много други планети. (Мер-Ка-Ба е светлинно поле, което се генерира от въртенето на фигури от свещенната геометрия – две пресечени пирамиди. При човека Мер-Ка-Ба се активира чрез дихателни практики и е начин да се разкрият пълните му, неподозирани способности. Безусловната любов е ключът, който превръща Мер-Ка-Ба в истинско живо поле от светлина.)

Когато вибрациите на Земята се променят, планетата губи част от своята самозащита.

Тоест човечеството влияе върху собствената си съдба и всеки човек носи отговорност за това, което се случва на Земята.

Смята се, че всичките духовни учители на земята са преродени лемурийци, но те се срещат и сред обикновените хора.

Твърди се, че лемурийците често се появяват сред хората, за да коригират тяхното развитие и да променят човечеството. Да се разпознаят не е трудно – те са с жив и любознателен ум, лесно се обучават и придобиват различни знания. С каквото и да се захванат, то се получава. Те са добри, отзивчиви с абсолютно отсъствие на завист и жажда за власт. Много от тях са прекрасни учени, литератори, лекари, инженери.

Историята на Ай и Тайя за Безсмъртието

Около хиляда години преди Лемурия да изчезне, на континента живеели Ай и Тайя. Тази двойка извършила нещо нечувано до този момент, поне в нашия еволюционен цикъл. Те направили откритие: ако се любят и дишат по определен начин се ражда дете, но се случва нещо странно.

Благодарение на тези нови техники, чрез осъзнаването на това зачатие и раждане, и тримата – бащата, майката и детето стават безсмъртни. 

С други думи, ако двойката преживее зачеването и раждането на детето по определен начин, това променя живота на тримата завинаги. 

И наистина, времето минавало, а Ай и Тайя оставали живи и хората около тях осъзнали, че те са по-особени. Дали Ай и Тайя са подозирали, че ще се превърнат в безсмърни, благодарение на своето откритие, не е ясно. Те основали школа, за да обучават и други лемурийци.

Това било първата школа за мистерии на Земята в този цикъл от съществуването й. Известна е като Наакалска школа на мистериите, където Ай и Тайя предавали знанията си на други двойки, за да достигнат хората това, което се нарича Възкресение или Възнесение чрез тантра.

Тантра е индийска дума, която означава съединение с Бог чрез сексуални практики. Може би ще мине още много време, преди ние да можем да разберем и осъзнаем какво точно са правили те.
До потъването на Лемурия двойката обучила приблизително 1000 души, което означава 333 семейства по трима души, които можели да демонстрират придобитите си способности.
Ай и Тайя правели любов по необичаен начин, без да се докосват физически. Не било нужно дори да са заедно в една стая.
Става дума за дистанционен любовен акт, с който в следващите няколко хиляди години тази раса би могла да се издигне на ново ниво на съзнание.

Ай и Тайя предприели обучението на други двойки точно, когато започнало потъването на Лемурия.

автор Феодорина Ляскова

 ONLINE SOURSES

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване