Вход Регистрация


background

Победихме страха, но какво ще стане с натрупаната енергия

Като психолог, който години наред изучава подсъзнанието - индивидуалното и колективното, с точност от 99% мога да кажа какви са възможните сценарии през тази година.

2022 г. ще е годината на победата над страха.

Управляващите елити в света трябва да разберат, че управлението с инструмента страх вече ще е невъзможно.

Страхът ще изчезне. Факт е, че повечето хора изградиха психически имунитет към страха. Като цяло почти всички се умориха да се страхуват.

На подсъзнателно ниво страхът вече е победен. По всичко личи, че самото осъзнаване, че вече няма страх, ще стане през тази година. 

Поради това прогнозирам съдбоносни промени за цялото човечество.

И това не е предположение, а заключение, направено в резултат на задълбочено изследване на процесите на подсъзнанието и дългогодишен опит в работата с подсъзнанието.

В продължение на 2 години, откакто започна пандемията, наблюдавам динамиката на човешкото поведение - по континенти, по манталитет, раси.

Депресивното състояние, което се наблюдава при хората във всички държави, е много подвеждащо.

Това е затишие пред буря. 

Трябва да се има предвид, че абсолютно всеки човек има натрупана енергия в подсъзнанието, която трябва да бъде освободена на всяка цена. 

Потиснатата енергия поради различни ограничения и опасения в продължение на 24 месеца е като опъната пружина, която задължително ще предизвика мощен изстрел. 

От друга страна, колективното подсъзнание работи на принципа на третия закон на Нютон: "всяко действие винаги е придружено от еднакво и противоположно по сила противодействие". 

Представяте ли си каква колективна противодействаща енергия е насъбрана в подсъзнателната сфера в продължение на 2 години?

Прогнозирам, че тази натрупана енергия в колективното подсъзнание ще избухне именно тази година, защото то има предел. 

Именно това е задача номер едно за управляващите елити по света - как да канализират и в каква посока да насочат освобождаването на тази мощна колективна енергия.  

На този етап можем да направим следните прогнози:

Първият сценарий е, ако елитите интелигентно и мъдро насочват тази енергия в посока на съзидаване. 

Тогава с Голяма вероятност може да се твърди, че 2022 г. ще е повратна точка не само за всеки, а и за човечеството като цяло, тъй като ще бъдат открити иновативни методи за управление на хората - много по хуманни и човечни. 

Това означава, че човечеството ще премине в нов етап на развитие и ще продължи своята възходяща еволюция. По този сценарий имаме шанс да изпреварим развитието си с много години.

Вторият вариант е да се разиграе същият сценарий като пред 2020 и 2021 г. Тогава последствията ще са непредвидими и експериментът със стария тип на управление ще бъде неуспешен. 

Като ПСИХОЛОГ съм почти сигурна, че последните две години, които преживяхме, повече никога няма да се повторят – обществата няма да го позволят, тъй като старите методи на управлението вече не работят

Избухването на тази мощна колективна енергия ще принуди елитите доброволно принудително да променят методите за управление. 

Ще се появят нови лидери – много по-интуитивни, интелигентни на енергийно ниво, които ще се стремят към благото на цялото човечество, а не само на своето. Затова мисля, че тази година ще е и началото на края за егоизма.

За да предотвратим евентуални разрушителни моменти в живота си, мога да дам няколко съвета от гледна точка на управлението на енергията на собственото ни подсъзнание.

  • Основният ключ за тази година: 

КОМУНИКАЦИЯ! 

Общуване с природата!

Общуване с хора!

Общуване с близки! 

Общуване с музика!

Затварянето или концентрацията само върху себе си ще доведе до провал, егоизмът трябва да бъде загърбен през тази година.

  • Базовата емоция за тази година е спокойствието.
  • Основното психическо състояние е трезвостта: Не е необходимо да замъгляваме главите си с мисли за миналото или бъдещето, да се концентрираме в решенията си върху настоящето.

"Къде съм? Тук и сега, какво да правя сега?"

Ако човек няма отговор, може да даде команда на мозъка си: "Дай ми отговор"

Не след дълго ще има отговор, независимо дали ще е мисъл, или идея.

Това е много мощна техника, която ще повиши доверието в приетите решения, във вътрешните сили, за да може човек да започне да се доверява на себе си.

* Моника Балаян е психолог. 

              ONLINE SOURSES  

 

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване