Вход Регистрация


image

12. Управлявай мозъчните си вълни

Курсът се провежда на български език

Можеш ли да контролираш мислите си?
Ако кажеш ДА, ще бъдеш АБСОЛЮТНО ПРАВ!

Казвам това не на ниво мнение или предположение, а на ниво собствена изследователска практика в Mneuro лабораторията.
 
 
 
В нашата Mneuro лаборатория проведохме експерименти с мисли, мозъчни ритми и получихме уникални резултати: Знаеш ли, че можем да контролираме не само мислите си, но и електромагнитните вълни в главата си?
Може да контролираш електричеството, което мозъкът ти произвежда всяка минута. Това не е шега, а доказан факт и ние ще ти го покажем по време на курса.

Електромагнитните вълни или както се наричат мозъчните ритми MОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ.

От древни времена хората се опитват да ги контролират, наричайки тези ритми състояние, транс, изменено съзнание, просветление. Йогите имат специално име за контрол на определени мозъчни ритми, наречени Самадхи, чието постигане е най-висшата цел на всеки йогин. Ако искаш да научиш повече за ритмите и тяхното специфично предназначение, можеш да закупиш курса "Хиперсъзнание".


На този курс ще има съвременни практики за управление на ритмите, защото многочасовите медитации са много сложни за внедряване в нашето ежедневие, в ритъма на живот на съвременния човек.
И така – какви ритми ще разгледаме и ще тренираме на курса:
ТЕТА ритъм  - или както още го наричат ритъмът на Бог, благодарение на който човек може да влезе в синхрон с лечебните ритми. Именно тези ритми обясняват спонтанното самолечение. Именно в този ритъм е необходимо да бъдеш по време на лечението, за да може то да даде резултат.
Освен това точно в този ритъм човек учи лесно. И все пак, това е ритъм, който свързва човека с Вселената и с информационното поле, откъдето човек може да получава информация, идеи, прозрения. Това са ритмите на Архимед, Айнщайн, Буда и др.
Звучи вълшебно! 
НО, ако не се контролира, тогава човек може да потъне в депресия, да започнат необратими мозъчни разстройства.

 

АЛФА ритъм – в този ритъм човек може да прехвърли лечебна енергия на друг, например хора, които практикуват Рейки, екстрасензорно възприятие, универсална енергия, предаване на енергия от разстояние или чрез поставяне на ръце.

Така че само АЛФА ритъмът позволява да прехвърлиш енергия от един човек на друг.

 Поканих всички, които практикуват енергийни упражнения и твърдят, че могат да лекуват от разстояние или да доставят енергия, да се подложат на изследвания в Mneuro лабораторията, за да потвърдят или опровергаят своите способности. Чакам да дойдат.
Мнозина са в плен на илюзиите си, че могат да правят нещо, а оборудването показва в реално време какво се случва в мозъка, кои мозъчни ритми са активни или повече активни по време на пренос на енергия. Така че, ако БЕТА ритмите са по-активни в мозъка, тогава човек не само не предава нищо и не знае как да прави нищо, но и умишлено лъже.
Според теб колко хора искаха да тестват това, което наистина знаят?
Само един и то човек, който учи в  Mneuro академията.
Така че нека всеки направи сам изводите си. Сега можем да го видим, а не да фантазираме, да измисляме, да гадаем.
Повече за тези неща на курса "Управлявай мозъчните си вълни".

 
 
 
Бета ритмите са вълните, когато сме БУДНИ.
Важно е да ги управляваме, за да не спим в реалността. За да може да сме "ТУК И СЕГА".
Нарушаването на бета вълните води до състояние на зомби, когато човек не може да се събуди за реалността.
 
 

 
Гама ритми или гама вълни – това са вълни, висок IQ, гениалност, която ни дава достъп до хиперспособности, обработват огромно количество информация, променят ситуациите, познаването на себе си и вселената.
Контролът на вълните Гама е най-високата цел както на йогите, така и на будистките монаси.
Във всички религии и духовни учения има строга дисциплина, защото това е практика да се научат как да контролират гама вълните, които са достъп до способности, които човек дори не познава напълно.

 като доказателство ще покажа видео, където има запис в реално време в 3D модел как мога да контролирам своите гама вълни, не за хвалба, а за да повярваш в себе си и че обикновен човек може да постигне същите резултати като будистките монаси, тибетски лами, монаси и отшелници. Въпреки че не съм йогин или монах, а психолог с повече от 30 години практика, не правя многочасови медитации, храня се с обикновени продукти и живея в града, а не в пустиня, гора, планина или манастир.

Точно това преподавам в моите курсове, давайки наистина работещи практики и техники, които помагат в ежедневието ти.

             Програма на курса:
✅ ПРАКТИКИ, реални практики, тествани в Mneuro лабораторията, за управление на всички вълни: ТЕТА, АЛФА, БЕТА и ГАМА.
✅ Саморегулиране на мозъчните вълни
✅ Биорегулация
✅ Синхронизация на мозъчни вълни
✅ Mneuro видео, действащо на подсъзнателно ниво и активиращо мозъчните ритми. 
И трите дни ще има практики, тестове, упражнения за самоконтрол на мозъчните ритми. При някои ще се получи лесно, след няколко дни тренировки, други ще трябва да тренират повече.
Но в някой момент е необходимо човек да започне да прави това, защото човечеството преминава към нов етап на развитие, а тези, които закъснеят, ще изостанат.

Принципът „Ако не аз, тогава кой? Ако не сега, тогава кога?" 

помага да бъдем в крак с времето и дори напред. 

Повярвай в себе си и в свой Голям Успех. 

Това е възможно!!!
 

© Автор и водещ Моника Балаян – психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми  по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на своето здраве и своя живот. 

Нейните Майсторски класове нямат аналог и събират повече от 120 човека вече години наред.

© Основател на Смехотерапия в България

© Създател и ръководител на НОВА ТЕХНОЛОГИЯ по метода Mneuro, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. Иновационен проект „HAPPY LIFE“.

© Основател на АКАДЕМИЯ по метода Mneuro.

 CEO на ВИП Консалтинг и ВИП Консултинг.

 

 

Виж всички онлайн курсове

12. Управлявай мозъчните си вълни

200 лв
  • Какво е включено?
    • 3 дни по 2 часа занятие
    • от 6 до 9 Видеа

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване