Вход Регистрация


image

14. Златно сечение за всеки

Курсът се провежда на български език
 
Златното сечение на Фибоначи, златната спирала, златният правоъгълник и числото на Бога - дали и как може да ги интегрираме в живота си? 
ДА, можем, тъй като законът на хармонията е един и същ за всички сфери на живота – както в Космоса, така и в природата, в човека, математиката, геометрията, за взаимоотношенията, за кариерата, за здравето, за парите, за ВСИЧКО.
И въпреки че учените все още спорят колко важно е златното сечение, безспорен ФАКТ е, че то съществува.
 

След много дни учене, изчисления, опити и грешки мога да кажа, че златното сечение може да се прилага всеки ден и значително подобрява качеството на живот.


Можем да приложим златното сечение
           за:
- развитието си 
- отключването на потенциала си 
- финансово благополучие 
- подобряване на отношенията с партньора, със семейството, между родителите и децата, на работа, в социалния живот. 

Но това не е всичко. Златното сечение може да се приложи към времевата спирала на миналото, настоящето и бъдещето, като по този начин трансформира целия ти живот.

И това не е всичко, защото златното сечение може да се използва и при оформянето на събития в бъдещето, един вид материализация чрез златното сечение (това не е езотерика или мистицизъм, това е ФАКТ).

На курса дори човек, който е далече от математиката, ще може лесно да разбере какво са златното сечение на Фибоначи, златната спирала и златния правоъгълник, числото на Бог.

Ще разбере и как тези големи открития могат да ни помогнат да подобряваме себе си, околната среда и живота си всеки ден. 

Освен това курсът включва иновативни  Mneuro видео клипове, които работят на подсъзнателно ниво и помагат за получаване на бърз и стабилен резултат. Достъп до тях ще бъде предоставен на участниците на курса.


© Автор и водещ Моника Балаян – психолог, създател на многочислени семинари, курсове и програми  по цял свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на своето здраве и своя живот. 

Нейните Майсторски класове нямат аналог и събират повече от 120 човека вече години наред.

© Основател на Смехотерапия в България

© Създател и ръководител на НОВА ТЕХНОЛОГИЯ по метода Mneuro, която дава мигновени резултати във всички сфери на живота. И НОВ иновационен проект „HAPPY LIFE“.

© Основател на АКАДЕМИЯ по метода Mneuro.

 
 
 
 

Виж всички онлайн курсове

14. Златно сечение за всеки

200 лв
  • Какво е включено?
    • 3 дни по 2 часа занятие
    • от 6 до 9 Видеа

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване