Вход Регистрация


История за успех с Смиляна Захариева

О, привет, привет! Достигнал си дотук, защото искаш някаква промяна. И да знаеш – на правилното място си! Защо ли говоря така? Защото говоря от свое собствено име и своя собствен опит, който изригна и достигна на световно ниво.

image

Писмено изявление:

О, привет, привет! Достигнал си дотук, защото искаш някаква промяна. И да знаеш – на правилното място си! Защо ли говоря така? Защото говоря от свое собствено име и своя собствен опит, който изригна и достигна на световно ниво. Никога не подозирах, че отново ще отворя темата на музиката. Много дълбоко я бях затворила в себе си и дори не подозирах, че някога ще дойде моментът, в който отново ще я имам за себе си. След един от курсовете изригнаха сълзи, огромен порой от сълзи и в този момент на медитация, която аз никога не познавах какво е това, излезна онова съкровено нещо, което явно много съм искала. Моника освети коридора и в дълбочината на този коридор зад затворената врата бляскаше нещо, което тя намери. Намери ключа, отвори вратата, натисна бутона и гласът излетя. Точно тя е този генератор, който намира ключа и може да го намери и да те излети на ето такава височина. Тук е  мястото за победителите и зная, че ти, който гледаш това видео, действително ще победиш. Посвещавам това видео на хората, които искат малките или големите успехи. Искаш промяна – да, тук ще намериш това. На много места има много обещания, но тук има реални действия, има реални успехи. Когато за първи път се записах на Смехотерапия, никога не подозирах, че ще достигна до рекорния си Гинес успех. Да, благодарение на Моника Балаян. Първата ми Смехотерапия беше истинска плачотерапия. Последваха курсове, тренинги, майсторски класове. Вече съм в екипа на Моника Балаян като организатор, защото искам около мен да има повече и повече успешни хора. Успехът е постижение с труд, но когато имаш правилния консултант, правилния психолог-мотиватор, а това наистина може да намерите в лицето на Моника Балаян. С голямо удоволствие записвам това видео, защото ще очаквам новия успешен човек. Много е хубаво да си между хора, които са успешни, които искат своята промяна. Аз така исках една промяна – малка, дори не знаех какво искам. А изведнъж се достигна до световен мащаб.

И с радост ще ви се похваля, че съм в първия випуск на Академия Mneuro на Моника Балаян. Академия, която дава възможности за развитие и усъвършенстване на своя собствен вътрешен творчески потенциал, извиране и улавяне на онова, което е вътре в подсъзнанието. И вече имам свой продукт. Да, с единствената в България кварцово-кристална арфа и какво ще правя? Ще пиша музика за свобода, за обич, за спокойстие, за вас. Обичам ви и заповядайте в Академия Mneuro. Заповядайте на мястото, където Моника ражда успехи.

Благодаря, Моника Балаян! Благодаря, че дойде в България, за да изкараш успеха на българите!

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване