Вход Регистрация


История на успех с Пепина Митева

Здравейте! С топъл поздрав от Рияд, Саудитска Арабия. Казвам се Пепина Митева. По образование съм компютърен инженер с втора магистратура по икономика и мениджмънт и докторска степен в областта на човешките ресурси.

image

Писмено изявление:

Здравейте! С топъл поздрав от Рияд, Саудитска Арабия. Казвам се Пепина Митева. По образование съм компютърен инженер с втора магистратура по икономика и мениджмънт и докторска степен в областта на човешките ресурси. От повече от двадесет години се занимавам  в областта на управление и развитие на хората и обучения. В момента съм международен консултант в областта на авиационен HR мениджмънт и работя по различни международни проекти в Европа, Срения Изток и Африка.

Защо ви разказвам всичко това? Защото голяма част от тези постижения са благодарение и на всичко, което научих и научавам от Моника Балаян. Имах възможността, късмета, удоволствието, шанса да се запозная с Моника преди дванадесет години и да участвам в нейните обучения навсякъде по света. Всъщност аз съм участвала във всички нейни Майсторски класове през годините, както и в почти всички нейни тренинги. Благодарение на това, на което Моника ни учи – техниките, медитациите, а в момента и в Mneuro програмите, мога да кажа, че се научих да вярвам повече в себе си, да не се страхувам от неизвестното, да нямам граници в мечтите си и най-вече да живея в хармония и баланс. А в момента, в който се научих на всичко това, започнаха да се появяват уникални възможности пред мен. Мога да кажа, че разперих крила, преодолях страховете си и полетях. Започнаха да ме търсят буквално от цял свят за различни проекти, консултации, обучения и партньорства. Бях избрана за председател на Форума по лидерство и човешки ресурси към Асоциацията на летищата на Европа (ACI Europe Leadership and HR Forum), което е едно огромно признание и уважение. Мога да кажа, че досега няма друг българин, който да е бил на такава престижна позиция в тази асоциация, която обединява всички летища в Европа. И това мога да кажа, че са само част от постиженията, които имам към момента и нещата, които съм постигнала и които ми се случиха, след като започнах да се занимавам с и да следвам методиките и съветите на Моника. Преди десет години преживях тежка катастрофа и много сериозна гръбначна операция. Докторите ме предупредиха, че поне една година няма да мога да бъда активен човек. Но благодарение на това, което правих – упражнения, техники, медитации, научени в обученията на Моника Балаян, всъщност за изненада на всички след два месеца и половина аз се върнах на работа.

Изключително съм впечатлена от новата система Mneuro. Мога да кажа, че видеата и видео програмите от системата са част от моето ежедневие и ми помагат изключително много да се справям с предизвикателствата на деня. Това за мен е едно ново ниво на знание и на самоосъзнаване. Цялото ми семейство – съпругът ми и дъщеря ми, също участват в тренингите, което създава една много позитивна и приятна семейна атмосфера на дискусии и занимания. Накрая искам да кажа, че мога да подчертая, че Моника не е само психолог и тренер. Тя се грижи за всички нас като приятели, като семейство и това е изключително ценно.

Какво да ви кажа? На 54 години съм. Преди две години имах възможността, това беше една от мечтите ми, да уча тай чи и чи кон в Китай в северните планини. Завърших в Тианмен Кунг Фу академия в класа на професор Шикошу. От няколко години уча арабски език и въпреки възрастта ми, аз смятам, че животът тепърва предстои за мен. Затова препоръчвам на всички, които искат да следват пътя си, които искат да живеят живота си пълноценно, да постигат мечтите си, елате в Академията! Участвайте в тренингите и съм сигурна, че ще имате тези успехи или поне толкова, колкото и аз съм постигнала през годините. Изключително съм благодарна на Моника за всичко това. И приключението продължава. Благодаря ви!

Абониране за бюлетина на
Моника Балаян

Можете да се откажете от абонамента по всяко време! Вашите лични данни няма да бъдат споделяни с трети страни!

Прочетох и се съгласих с Условията за ползване